Bloemkoolstoemp met geroosterde bloemkool
Nieuwe maand, nieuwe Bonduelle challenge! Toegegeven, het wordt steeds moeilijker om telkens weer met nieuwe, originele dingen te komen maar we doen ons best he. Deze keer stond stoemp op…
Nieuwe maand, nieuwe Bonduelle challenge! Toegegeven, het wordt steeds moeilijker om telkens weer met nieuwe, originele dingen te komen maar we doen ons best he. Deze keer stond stoemp op…
Ik krijg soms de vraag: 'Helen, wat doe jij met al dat eten dat je maakt?', en inderdaad dat is een goeie vraag. Soms prop ik mezelf zodanig vol dat…
Sinterklaas wafeltjesMandarijntjes, pepernoten én speculaas, dat wil maar één ding zeggen! Binnenkort is het zover, de Sint komt eindelijk een bezoekje brengen en ik kan niet wachten!! Oké, wellicht ben…
Monterosso Om te doen Twee stranden met super helder water Om te eten La Cantina di Miky Da eraldo Belvedere Vernazza Om te doen Klein strand met haven Wandeltocht van…
Om te eten Urbana47 Cremilla I Suppli Brown & Co Om te verblijven Generator Hostel Rome The Inn at the Spanish Steps Om te doen Kuier door de straten van…
Om te eten Osteria alla Vedova Anice Stellato La Zucca Corte Sconta Om te doen Verdwaal door de straten Als je budget genoeg hebt, doe dan zeker een ritje met…
Makkelijke, knapperige vissticks met een zelfgemaakte tartaarsaus en heerlijke erwtenstoemp! De favoriet van menig kind, maar geef toe, ook van ons. Fish sticks met puree is een gerechtje dat ik…
Netflix and Chili, de beste woordspeling dat ik momenteel op kon komen. Maar eigenlijk maakt dat niet uit, want dit gerechtje maakt zoveel goed! Ik ben al enkele maanden Solo-ambassadeur,…
Om te eten Il Conte Matto Walter Redaelli La Botte Piena La Tinaia Bar Ucci Om te verblijven Tenuta di Petriolo Om te doen Huur een Vespa in Chianti Bezoek…
Soms zijn mijn receptjes zo simpel dat ik ze liever niet post. Ze bestaan zo uit enkele ingrediënten en je moet amper iets doen. Dus dan denk ik soms: mmm,…