Graham’s Port x Domestic High Tea

Graham’s Port x Domestic High Tea

ANTWERPEN

Deze zomer leerde ik Graham’s Port voor de eerste keer écht kennen toen ik hem gebruikte in een heerlijke frisse cocktail. Voor de wintermaanden had Graham’s Port iets anders in petto, namelijk de tweede editie van de Afternoon Port in het prachtige kader van Domestic in Antwerpen.

Het concept is simpel, high tea zoals we het kennen maar met heerlijke porto als leuke extra. Voor het evenement viel de keuze van Graham’s Port op de Six Grapes en de 10 Year Old Tawny, die je exclusief kan degusteren met overheerlijke artisanale patisserie en high tea. Afternoon tea is een combinatie van een kopje thee met een selectie kleine gerechtjes waaronder broodjes met zalm, scones, koekjes en plaatselijke delicatessen. Omdat het toch al na 16u is, drinken wij er ook graag een glaasje porto bij. Daarnaast komt de setting van Domestic precies recht uit een boekje! De populairste kamer is wellicht hun poederroze kamer, maar wij kozen voor de gouden kamer omwille van het gezellige plekje aan het raam met een mooi uitzicht over de Oudaan in Antwerpen.

En wat vond ik ervan? Voor mij was dit de perfecte afsluiter van een middagje wandelen en genieten in Antwerpen. Niet alleen ben ik aangenaam verschoten van de combinatie met porto, ook de setting is gewoon perfect.

Bedankt aan Alice Bown, Graham’s Port en Domestic Antwerpen voor deze leuke en vooral vernieuwende ervaring!

Geef een reactie