- Aantal personen: 2
- Bereidingstijd: 30 minuten
ingredienten
- 2 pistoletss
- 1 el olijfolie
- 1 el pesto naar keuze
- 120 g zongedroogde tomaatjes (1 potje)
- 100 g brie
- Peper en zout
- Tijm, afwerking
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180° C.
Snij een kruispatroon in de pistolets, maar zorg dat je niet tot helemaal vanonder snijdt.
Mix de zongedroogde tomaatjes tot een tapenade in de keukenmachine. Kruid met peper en zout.
Snij de brie in kleine stukjes. Beleg de pistolets met de tomatentapenade en de stukjes brie. Vul elk gleufje met kaas en/of tomatentapenade.
Meng de olijfolie met de pesto. Bestrijk de bovenkant van de pistolets met de olijfolie en pesto.
Plaats de pistolets in een ovenschaal en dek ze af met aluminiumfolie. Bak de pistolets voor ongeveer 15 minuten, of tot de kaas gesmolten is. Bak de pistolets nog 5 minuten af zonder aluminiumfolie.
- Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten via de hashtag #HELENKOOKT!