Ga naar inhoud
Zoeken
  • Over mezelf
  • Bestel mijn kookboek
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Dessert
    • Tussendoortjes
    • Drinks
    • Kerst en Nieuw
  • Lifestyle
    • Getest & goedkgekeurd
    • Tips & weetjes
    • Reizen
  • Contact
Menu
  • Over mezelf
  • Bestel mijn kookboek
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Dessert
    • Tussendoortjes
    • Drinks
    • Kerst en Nieuw
  • Lifestyle
    • Getest & goedkgekeurd
    • Tips & weetjes
    • Reizen
  • Contact
  • Bestel mijn kookboek
  • Blog
  • Contact
  • Home
  • Over mezelf
  • Privacyverklaring
  • Fish sticks met pittige tartaarsaus

    Fish sticks met pittige tartaarsaus

    • Bericht gepubliceerd op:november 17, 2020
    • Berichtcategorie:Diner/Kerst/Recepten

    Binnen een maandje staan de feestdagen voor de deur. Zoals ik reeds eerder aanhaalde zullen deze niet hetzelfde aanvoelen als de voorbije jaren, maar het is aan ons om ze…

    Lees verderFish sticks met pittige tartaarsaus
    Mexican Loaded Fries

    Mexican Loaded Fries

    • Bericht gepubliceerd op:november 12, 2020
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    Dat ik grote fan ben van loaded fries konden jullie hier al zien. En wat bleek? Jullie zijn ook grote fan! De afgelopen dagen zag ik dan ook heel wat…

    Lees verderMexican Loaded Fries
    Clementine Gin & Tonic

    Clementine Gin & Tonic

    • Bericht gepubliceerd op:november 10, 2020
    • Berichtcategorie:Drinks/Kerst/Recepten

    De feestdagen zullen er dit jaar sowieso wat anders uitzien dan de voorbije jaren. Covid-19 maakt namelijk vanaf nu helaas deel uit van ons leven, wat betekent dat we de…

    Lees verderClementine Gin & Tonic
    Gebakken havermout met appel, peer en bosbessen

    Gebakken havermout met appel, peer en bosbessen

    • Bericht gepubliceerd op:november 2, 2020
    • Berichtcategorie:Dessert/Ontbijt/Recepten

    Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 60 minuten ingredienten 1 zoete rode appel, in blokjes 1 peer, in blokjes Handvol bosbessen 100 g havermout 40 g noten naar keuze, in stukjes 40…

    Lees verderGebakken havermout met appel, peer en bosbessen
    McChicken in een ander jasje

    McChicken in een ander jasje

    • Bericht gepubliceerd op:november 2, 2020
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    Geef toe, met dit weer heb je gewoon zin om in de zetel te kruipen met je favoriete film (zei er iemand: Mean Girls haha), kaarsjes aan en stiekem ook…

    Lees verderMcChicken in een ander jasje
    BBQ Chicken loaded fries

    BBQ Chicken loaded fries

    • Bericht gepubliceerd op:oktober 31, 2020
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    BBQ Chicken Loaded Fries zijn gemakkelijk te maken en vooral kei lekker! Beeld het je even mee in: het is vrijdagavond, je komt thuis van je werk of je verplaatst…

    Lees verderBBQ Chicken loaded fries
    Broodje gegrilde pompoen met broccoli burger

    Broodje gegrilde pompoen met broccoli burger

    • Bericht gepubliceerd op:oktober 26, 2020
    • Berichtcategorie:Lunch/Recepten

    Verrassend vegetarisch! Zo probeer ik mijn veggie-gerechtjes bij mijn lief te promoten. Gerechtjes die bomvol groenten zitten, vol van smaak zijn en de naam zegt het zelf 'verrassend vegetarisch' zijn.…

    Lees verderBroodje gegrilde pompoen met broccoli burger
    Rozijnenbrood wentelteefjes met gebakken appel

    Rozijnenbrood wentelteefjes met gebakken appel

    • Bericht gepubliceerd op:oktober 23, 2020
    • Berichtcategorie:Ontbijt/Recepten

    Is het het dessert? Is het ontbijt? Het enige wat telt is dat deze wentelteefjes super lekker zijn, en vooral op-en-top herfst! Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 20 minuten ingredienten 6…

    Lees verderRozijnenbrood wentelteefjes met gebakken appel
    Bloemkool nacho’s

    Bloemkool nacho’s

    • Bericht gepubliceerd op:oktober 23, 2020
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten/Tussendoortjes

    Comfortfood op vrijdag, want met dit weer hebben we dat allemaal dubbel en dik verdiend! Bloemkool nacho’s met goed veel kaas, filmpje op en mijn vrijdagavond kan beginnen! En ik…

    Lees verderBloemkool nacho’s
    Rigatoni met butternut en savooikool

    Rigatoni met butternut en savooikool

    • Bericht gepubliceerd op:oktober 23, 2020
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    Pompoenseizoen, is that you? Met Halloween in het vooruitzicht, word je eigenlijk voortdurend om de oren geslagen met allerlei soorten pompoen. Mijn favoriet? De Butternut! Lekker zoet, de schil is eetbaar…

    Lees verderRigatoni met butternut en savooikool
    • Naar vorige pagina
    • 1
    • …
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • …
    • 25
    • Naar volgende pagina
    Pov: it’s finallyyyy december 🎄❤️ Wie wi Pov: it’s finallyyyy december 🎄❤️

Wie wist dat een kerstkrans, een mini tree, wat festive branches en een prachtig boeket van @bloomon.be zóveel cozy vibes konden brengen? 😍 

Wil jij ook zo’n holiday make-over winnen? Neem dan zeker een kijkje op @bloomon.be & @bloomonnl! Meedoen kan tot en met 9 december🎁

- Samenwerking met @bloomon.be
#jouwbloomon
    Samen met @bakselbymaxine mag ik een prachtige, tr Samen met @bakselbymaxine mag ik een prachtige, traditioneel Marokkaanse schaal weggeven voor de feestdagen! Handgemaakt, uniek en helemaal perfect om je feesttafel dit jaar extra bijzonder te maken ❤️

Wil je kans maken?
🎄 Volg @bakselbymaxine & @helenkookt 
🎄 Like deze foto
🎄 Tag iemand met wie jij dit heerlijke feestmenu graag zou delen 

De winnaar wordt op 7/12 op de hoogte gebracht! #helenkookt #bakselsbymaxine
    Let’s set the table together with @lecreusetbelu Let’s set the table together with @lecreusetbelux 🧡 Tijdens hun gezellige kerstetentje van een tijdje terug werd ik instant verliefd op de kleurencombinaties van de tafelstyling! De diepe tint Nuit naast het iconische oranjerood..✨chef’s kiss✨ Nu wil ik deze styling gewoon één-op-één kopiëren voor de feestdagen, want hoe mooi is deze combo?! 😍

Ik heb alle linkjes trouwens in mijn stories gezet! A d ver tentie - #LeCreuset #KerstmetLeCreuset
    De herfst is voor mij steevast het seizoen waarin De herfst is voor mij steevast het seizoen waarin in geniet van kleine, gezellige ritueeltjes. Een daarvan is mijn dagelijkse dosis gember voor de nodige energie tijdens die donkere en koude dagen, liefst van al lekker warm met een beetje appelsap 🍎🍂

Wat heb je nodig voor mijn ultieme @gimber_drink tea: 

30 ml @gimber_drink
50 ml appelsap
250 ml heet water 
Snufje kaneel 

That’s it! Zijn er nog liefhebbers? 💛

a d ver tentie I #gimber #gimbertea #fallvibes #helenkookt

    Samenwerken?

    info@helenkookt.be
    • © 2020, Helen Kookt
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring
    • Realisatie Studio Solveig