Blokfood: Mango smoothiebowl

Blokfood: Mango smoothiebowl

Soms heb ik van die recepten die zo simpel zijn, dat ik niet eens weet of het de moeite is om te posten. Maar uiteindelijk was dit wel het algemene doel van mijn blog en IG, simpele en lekkere gerechtjes. Dus voila, hier ben ik dan weer met een heerlijk blokgerechtje! Een tropische mango smoothiebowl, waarmee je een instant zomergevoel krijgt (want het weer laat ons toch een beetje in de steek). Zoals je kan zien serveer ik mijn tropische smoothie in een coconutbowl van Mawri.  Deze eco-vriendelijke Coconut Bowls zijn handgemaakt en gemaakt van échte kokosnoten. In plaats van de schelp te verspillen worden ze gebruikt om deze kommen te maken. 99% van de schelpen wordt meestal weggegooid als afval of verbrand, wat schadelijk is voor het milieu. Niet alleen helpen we zo het milieu, maar ondersteunen we ook lokaal vakmanschap. En geef toe, het brengt je toch direct naar een prachtig strand in Bali?

ingredienten

  • 1 banaan (diepvries)
  • 1/2 mango (diepvries)
  • 200 ml vanille soja melk (of andere melk naar keuze)
  • Toppings naar keuze: framboos, aardbei, besjes, granola,..

Bereiding

  • Doe de bevroren mango, de bevroren banaan en de melk in de blender.
  • Meng tot een gladde massa. Voorzichtig, sommige blenders kunnen dit niet zo goed aan, dus doe dit met het nodige geduld.
  • Verdeel de mangosmoothie in uw kom. Werk af met toppings naar keuze.

UITGETEST? Laat het mij weten via de hashtag #HELENKOOKT!

Geef een reactie