Be my Valetine: French toast met ricotta, framboos en amandelen
Morgen is het zover, Valentijn! Een zeer overroepen dag, die toch traditiegetrouw wordt gevierd door velen van ons. En hoe kan je dat beter doen? Verras je liefste op deze woensdag…
Morgen is het zover, Valentijn! Een zeer overroepen dag, die toch traditiegetrouw wordt gevierd door velen van ons. En hoe kan je dat beter doen? Verras je liefste op deze woensdag…
En hier ben ik dan weer! Mijn examens zijn sinds deze week gedaan, maar het werk blijft zich maar opstapelen. Ik vertrek namelijk woensdag naar Nigeria in kader van mijn…
Geen blokfood gerechtje vandaag, gewoon een lekkere zondagse cheesecake! Ik maakte deze voor nieuwjaar met mijn vrienden, en geloof mij, iedereen was fan (of dat maakte ze mij toch wijs).…
Volgende week is het zover, de examens beginnen. Voor sommige is het noodlot deze week al aangebroken, dus voor die studenten: VEEL SUCCES!! Maar ik heb nog een weekje om…
Waar is de tijd dat iedereen cornflakes met melk at? Als kind was ik verzot op de cocopops (zo die met de aap) en ging ik net zoals in de…
De kerstgekte ligt eindelijk achter ons, Nieuwjaar is gepasseerd dus hier ben ik met mijn goede voornemens. Elk jaar weer beloof ik mezelf dat ik GEEN voornemens ga maken, want…
Nog een paar dagen en het jaar 2018 zit er weer op. Ik had kunnen eindigen met een mooie foto van mij als afsluiter van dit jaar, maar ik doe…
Het was ergens in de zomer dat Neuhaus mij contacteerde voor een Kerstshoot. Ja ja, je leest het goed KERST in de ZOMER. Begin daar maar eens aan, verzin maar…
Nog op zoek naar een lekker bijgerechtje voor op de kersttafel? Ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is om origineel te blijven, want geef toe, de gevulde appeltjes met…
Christmas is coming, nog twee weekjes en het is zover! Kerst is voor mij altijd een hele vreemde dag geweest. Sinds ik op de unief zit, beleef ik die dag…