HET IS LENTE! En dat betekent in deze vreemde tijden misschien niet uitgebreid naar buiten gaan en leuke terrasjes doen, maar eerder genieten van momentjes thuis met familie. Tijd om jezelf terug te ontdekken, en je liefde voor de kleine dingen terug te vinden. Dit kan het lezen van een goed boek zijn, Netflix helemaal bingewatchen, sporten, yoga, zelfs een nieuwe taal leren. Voor mij betekent dit uitgebreid koken, in de keuken experimenteren én natuurlijk het interieur van ons appartementje duizend keer veranderen (sorry lief!). Deze ochtend genoot ik van een heerlijke smoothiebowl met de lekkere cruesli van Quaker.
Ik maak eigenlijk altijd zelf mijn granola of cruesli op zondag. Dat is mijn ideaal bakmomentje waar ik een beetje experimenteer met nieuwe smaken of kruiden in mijn granola. Aangezien ik nu sinds kort Quaker Ambassatrice ben, leek het mij de uitgelezen om de chocolade cruesli van Quaker te testen.
Daarnaast ging in maart de ‘Create your own Cruesli’ wedstrijd van start, hierbij kunnen deelnemers kans maken op €10.000,- en kan de winnende smaak in de winkelrekken belanden! Via de website kunnen deelnemers hun perfecte cruesli-combo maken. Deelnemen kan tot in augustus, en van september tot oktober loopt dan ’the battle’ waarbij iedereen kan stemmen uit de drie favorieten. In november de winnaar bekend gemaakt. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden! Neem zeker een kijkje!
- Aantal personen: 2
- Bereidingstijd: 10 minuten
ingredienten
- 1 bevroren rijpe banaan, in stukjes
- 100 g bevroren bosbessen (of andere bosvruchten)
- 200 ml yoghurt (Griekse, plantaardige,..)
- 1 el kokosschilfers (topping)
- Handvol vers fruit (topping)
- Cruesli met chocolade van Quaker (topping
Bereiding
- Combineer banaan, bosbessen, yoghurt in een grote blender of foodprocessor. Mix alles tot een glad geheel.
- Giet het in een kom en werk af met toppings.
- Je kan ook altijd kiezen voor andere toppings zoals amandelen, pecannoten, gedroogd fruit, of ander vers fruit zoals aardbeien, kiwi, kersen, of bramen.