Je bekijkt nu Drie feestmenu’s – drie keer anders

Drie feestmenu’s – drie keer anders

Met de Feestdagen voor de deur worden we voortdurend om de oren geslagen met tal van feestmenu’s, kerstrecepten, en gift guides. Ik ga jullie helaas niet sparen en doe dus lekker hetzelfde. 😉

Doorheen de jaren heb ik heel wat feestelijke recepten online geplaatst die achteraf op jullie feesttafels mochten verschijnen (waarvoor duizend maal dank!). Om het jullie dit jaar een beetje eenvoudiger te maken, verzamelde ik mijn favoriete feestgerechten van de afgelopen jaren, die zowel hier op de blog of in mijn kookboek verschenen, en bundelde ik ze telkens in een overheerlijke feestmenu. 

Drie feestmenu’s, drie keer anders, maar drie keer KEI LEKKER! 

Hoe gaat het in z’n werk

De volgende weken zal ik een menu online plaatsen, nét op tijd voor de feestdagen, met elke keer de recepten erbij. Daarnaast wordt elke feestmenu telkens vergezeld door een kant-en-klare printversie van de desbetreffende menu. Zo moet je enkel even op de pdf klikken, downloaden en afprinten. 

Aangezien sommigen nu al hun kerstmenu willen samenstellen, deel ik alvast de drie menu’s online met printversie. Je kan dan al zelf kijken of ‘je goesting’ ertussen zit. Voor de recepten moet je dan wel nog even wachten tot het online staat. Normaal gezien zal alles voor woensdag 21/12 online staan. 

MENU 1 : The Best Of – editie

Een kerstmenu gevuld met alle favorieten van de afgelopen jaren. Heerlijke klassiekers, soms met een twist, soms gewoon heerlijk in hun eenvoud. Een topper om mee te beginnen. 

Printversie nodig? Best of edition – kerstmenu

MENU 2 : Helen kookt elke dag – met een feestelijke twist

Deze kerstmenu is samengesteld aan de hand van enkele gerechtjes uit mijn kookboek, waar ik een leuke feestelijke twist aan heb gegeven. Aan de echte kenners van het boek, herkennen jullie het originele gerechtje? 

Tip: zoek je nog een leuke cadeautip voor de feestdagen, verras iemand met een exemplaar van het kookboek ;-). 

Printversie nodig? HKED – Kerst Menu

MENU 3: Veggie christmas – editie

Ook de veggies kunnen dit jaar bij mij terecht. Heel wat van de gerechten in mijn boek en op de website zijn vegetarisch en passen perfect op een kersttafel. 

Printversie nodig? Veggie – kerstmenu

Hopelijk vallen de feestelijke menu’s in de smaak. Geniet van de feestdagen, geniet van het lekkere eten en geniet van het gezelschap van elkaar. Komt er een ‘HelenKooktje’ op jullie feesttafel, laat het mij dan weten hé! 

Dikke kus, 

Helen 

Geef een reactie