Eentje uit de oude doos, maar daarom niet minder lekker!
- Aantal stuks: +/- 12
- Bereidingstijd: 20 minuten
ingredienten
- 2 bananen
- 2 eieren
- 6 el bloem
- 4 el plantaardig alternatief voor melk
- 2 el honing
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl vanille-extract
- Verse frambozen, afwerking
- Amandelschilfers, afwerking
- Beetje (plantaardige) boter
Bereiding
- Plet de banaan met een vork of met een keukenmixer.
- Meng eerst de bloem en het bakpoeder bij elkaar.
- In een andere kom klop je de eieren op tot een luchtige massa. Voeg de plantaardige melk, de geplette banaan, het vanille-extract en de honing toe. Meng ten slotte de droge ingrediënten onder de natte ingrediënten, tot er een mooie dikke, maar vloeibare massa ontstaat.
- Verwarm het wafelijzer met een beetje vetstof. Bak de wafels goudbruin.
- Werk af met vers fruit naar keuze en wat geroosterde amandelschilfers.
- Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten via de hashtag #HELENKOOKT!