Naast de heerlijke en vooral eenvoudige poké bowl met Fish Sticks, testte ik de Fish Sticks à l’Ancienne van Iglo deze keer uit in een andere favoriet. Krokante vistaco’s met een pikante mangosalsa en avocadocrème. Super eenvoudig, maar ideaal als snelle hap!
- Aantal personen: 4
- Bereidingstijd: 25 minuten
ingredienten
- 6 Fish Sticks à l’Ancienne
- 6 kleine wraps
- 1 mango, in blokjes gesneden
- 1 lente-ui, fijngesneden
- 1 rode ui, fijngesneden
- 2 rode chilipepers, fijngesneden
- 1 avocado
- 1 el mayonaise
- 1 el Griekse yoghurt
- 1 teentje look
- sap van 1 limoen
- Peper en zout
- Koriander, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de diepvries Fish Sticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak deze in het midden van de heteluchtoven gedurende 15 minuten. Draai de Fish Sticks na 10 minuten om. OF verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de diepvries Fish Sticks in de airfryer en bak gedurende 8 minuten.
- Meng de gesneden mango met de rode ui, lente-ui en chili pepers met het sap van een halve limoen. Kruid met peper en zout. Zet even opzij.
- Mix de avocado met de mayonaise, Griekse yoghurt, 1 teentje look en sap van een halve limoen tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Zet even opzij.
- Verwarm de wraps even in de oven. Beleg met de krokante Fish Sticks, mangosalsa en avocadocrème.
- Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten via de hashtag #HELENKOOKT!
Pingback: Poke bowl met krokante vis – Helen Kookt
Amai! Vanavond gemaakt, en het was ZOOO lekker! 😊 Wij deden avocade gewoon in salsa in plaats van bij saus.