Het BBQ-seizoen is officieel begonnen, dus zwier ik dit gerechtje nog lekker online voor de komende zomerdagen!
Perfect als bijgerechtje voor 2 tot 4 personen.
- Aantal personen: 2-4
- Bereidingstijd: 40 minuten
ingredienten
- 500 g wortelen
- Olijfolie
- Peper en zout
- 1 tl currypoeder
- 250 g Griekse yoghurt
- 100 g granaatappelpitjes
- 2 tl chili olie
- Handvol grof gehakte pistache
- Handvol verse munt en peterselie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de wortelen in kleine stukken, meng met een scheutje olijfolie, p&z en currypoeder.
- Rooster gedurende 25-30 min in de oven.
- Schep de Griekse yoghurt in een bord.
- Dresseer met de geroosterde wortel en werk af met de granaatappelpitjes, de chili olie, pistache en verse kruiden.
- Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten via de hashtag #HELENKOOKT!