Wentelteefjes met zomerfruit

Wentelteefjes met zomerfruit

Zondagochtenden zijn voor lekkere ontbijten die lekkerder en toch ietwat specialer zijn dan alles wat ik doordeweeks zou maken. Deze zondag op het menu: wentelteefjes met vers zomerfruit. Lekker, fris en vooral kei gemakkelijk! Ik gebruikte dit receptje al eerder voor mijn wentelteefjes met ricotta, framboos en amandel, en toen vond ik het al super lekker. In combinatie met een kom vers fruit, of zelfs met wat spek, heb je direct een topper voor op de ontbijttafel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ingredienten

Bereiding

  • Klop de eieren los in een diep bord. Schenk de melk mee in het bord. Voeg de honing en kaneel toe.
  • Snij het brood in sneden van 3 cm ongeveer. Haal het brood door het eiermengsel. Bak het brood aan beide kanten goudbruin in boter. Voor een knapperig, maar vanbinnen lekker zacht wentelteefje zorg je best voor een gloeiend hete pan.
  • Stapel de wentelteefjes. Voeg de frambozen, bosbessen en perzik toe. Voeg tenslotte de yoghurt toe voor wat frisheid. Werk af met honing.
  • Geniet!

Geef een reactie