Deze post is in samenwerking met Your Healthy Fix
De zomer is bijna in het land, dus dat betekent ook perzik-time! Ik denk dat perzik, samen met framboos en mango, mijn favo fruit is. Zeker als de perzik nog net niet rijp genoeg is, en er nog genoeg beet in zit. Het is zo’n vrucht die je kan gebruiken in salades (zoals deze), maar ook als ontbijt in een smoothie of gewoon in zijn geheel.
Een tijdje geleden ontving ik een pakketje van Esther van Divers in Antwerpen. Niet alleen ben ik verliefd op het interieur van haar zaakje, haar smoothiebowls zijn ook écht de moeite. Ze bracht onlangs haar eigen protein powder op de markt, en ik mocht die eens testen! Zelf ben ik al een tijdje op zoek naar een goeie proteïne poeder die mij een verzadigd gevoel geeft zonder helemaal opgeblazen te zitten, en die mij kan helpen na een work-out bv. Zeker met de zomer in aantocht, is dit een echte zegen. De poeder zou:
- Hoog in plantaardige eiwitten zijn: 20 g eiwit/ per serving
- Raw cocoa is rijk aan calcium, magnesium en kalium…
- Geen additieven bevatten, zuivelvrij, tarwevrij, sojavrij, glutenvrij…
- én VEGAN zijn.
- Aantal personen: 2
- Bereidingstijd: 20 minuten
ingredienten
- 2 rijpe bananen
- 2 eieren
- 5 el (plantaardige) melk
- 3 el Raw Cocoa Protein van Your Healthy Fix
- 3 el bloem
- 1 el cacaopoeder
- Kokosboter
- Vers fruit naar keuze (perzik, framboos bv. )
- Toppings naar keuze (maple syrup, chia zaad, kokos,…)
Bereiding
- Mix de banaan, ei, melk, bloem, proteïnepoeder en cacao samen tot een glad geheel.
- Neem een schep van het pannenkoekendeeg en bak ze goudbruin in wat kokosolie.
- Als je geen proteïnepoeder wil gebruiken, kan je ipv 3 el bloem er 6 el van maken en de proteïnepoeder gewoon weglaten.
- Serveer met vers fruit en toppings naar keuze!
UITGETEST? Laat het mij weten via de hashtag #HELENKOOKT