Je bekijkt nu Heerlijke feesten met CRU!
Processed with VSCO with a6 preset

Heerlijke feesten met CRU!

Afgelopen weekend had ik het geluk dat ik één van de feestboxen van CRU mocht testen. Perfect voor in je bubbel, en niet te veel werk!

CRU Market, de belevingsmarkt van Colruyt, gaat telkens op zoek naar pure smaken zonder bewaarmiddelen. De groenten, fruit, vlees, etc. zijn ook seizoensgebonden. Het is een iets duurder segment van de markt, maar uiteraard ook met topkwaliteit. 

Speciaal voor de feestdagen komt CRU met drie soorten feestmenu’s, met daarin alle recepten en ingrediënten voor een feestelijk diner. Je kan deze zelf in één van de CRU markten gaan halen, of ze leveren voor je deur. Zo kan je kiezen uit volgende driegangenmenu’s: 

* FEESTELIJKE EENVOUD

  • Garnaal- of kaaskroketten
  • Gevuld kalkoenfiletgebraad & gratin dauphinois, gebakken witloof en peperroomsaus
  • Bûche (chocolade, mokka of framboos)

* FEEST UIT DE ZEE

  • Bisque van kreeft
  • Zeevruchtenschotel hoofdgerecht (met of zonder kreeft) & tartaar- of cocktailsaus, baguette en waterkers
  • Panna cotta framboos

* VERFIJND

  • Oesters naar keuze (bv. ontdekkingsbox oesters)
  • Hertenkalffilet & aardappelkroketjes, paddenstoelenmix, fine champagnesaus en veenbessensaus
  • Kaasschotel dessert & feestbrood

Wij kozen voor de “Feest uit de Zee” menu. 

  

Wanneer wordt alles geleverd? 

Ze leveren je feestproducten graag aan huis in de periode van 21 t.e.m. 31 december: 21/22/23 en 28/29/30 in de namiddag, 24 en 31 december tussen 9 – 12 u / 11 – 14 u. / 13 – 15.30u.

Bestellen doe je ter plekke in de winkel of online via de webshop.

Geef je bestelling door voor 17 december voor kerst en 24 december voor eindejaar.

Eindverdict 

Wij genoten allebei heel erg van deze heerlijke feestmenu. Zowel de bisque als de panna cotta waren zeer gebruiksvriendelijk en werden vergezeld door duidelijke instructies. De zeevruchtenschotel was voor ons iets meer “prutswerk” omdat wij niet over de juiste tools beschikten, maar waar een wil is, is een weg hé ;-). Desalniettemin was het een héél lekkere menu die wij zeker zouden aanraden indien je niet heel de tijd in de keuken wilt staan tijdens de feesten. 

Ik heb geen overzicht van de concrete prijzen per menu, maar zag wel op onze zeevruchtenschotel een prijs van € 92,00 staan voor 2 personen. Iets prijziger, maar voor de feestdagen mag dat wel hé? 

Geef een reactie