Onlangs kreeg ik een mailtje van Tropicana, want voor hun nieuwste campagne waren ze op zoek naar échte juice-lovers. Ondanks dat ik echt fan ben van versgeperst fruitsap op zondag, kan een glaasje Tropicana juice mij ook wel smaken. Hun sappen bevatten geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveermiddelen, maar enkel fruit! Ze daagden mij uit om een breakfast combo te maken die perfect past bij een van hun sappen. Ik koos voor de Apple Raspberry Redcurrant Juice, een rood sapje met mijn favo fruit: frambozen!
- Aantal personen: 2
- Bereidingstijd: 10 minuten
Dit combineerde ik met een simpel gerechtje om de ochtend mee te starten, namelijk een chiapudding met frambozen. Super eenvoudig, perfect klaar te maken de avond ervoor en natuurlijk kei lekker!
ingredienten
- 4 el chiazaad
- 1,5 el honing
- 250 ml melk (ik gebruikte soja)
- 100 g frambozen (diepvries)
Bereiding
Voor de Chia Pudding
- Meng het chia zaad, een eetlepel honing en de melk samen in een kom.
- Laat een paar minuten rusten, en roer opnieuw.
- Dek af met folie en bewaar in de koelkast gedurende minstens 2 uur of een hele nacht.
Voor de frambozen
- Plaats de frambozen in de microgolfoven en verwarm kort op 600 watt.
- Eens ze warm zijn, meng je ze met een halve eetlepel honing.
- Laat afkoelen.
UITGETEST? Laat het mij weten via de hashtag #HELENKOOKT