Ga naar inhoud
Zoeken
  • Over mezelf
  • Bestel mijn kookboek
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Dessert
    • Tussendoortjes
    • Drinks
    • Kerst en Nieuw
  • Lifestyle
    • Getest & goedkgekeurd
    • Tips & weetjes
    • Reizen
  • Contact
Menu
  • Over mezelf
  • Bestel mijn kookboek
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Dessert
    • Tussendoortjes
    • Drinks
    • Kerst en Nieuw
  • Lifestyle
    • Getest & goedkgekeurd
    • Tips & weetjes
    • Reizen
  • Contact
  • Bestel mijn kookboek
  • Blog
  • Contact
  • Home
  • Over mezelf
  • Privacyverklaring
  • Eendenborstfilet met pruim, miso en worteltjes

    Eendenborstfilet met pruim, miso en worteltjes

    • Bericht gepubliceerd op:december 22, 2024
    • Berichtcategorie:Diner/Kerst/Recepten

    Eend is voor mij altijd een winnaar bij de feestdagen. Eenvoudig klaar te maken, feestelijk en gewoon ook héél lekker! De Aziatische toetsen in dit recept tillen het gerecht naar…

    Lees verderEendenborstfilet met pruim, miso en worteltjes
    Coquilles met parelcouscous en ‘nduja

    Coquilles met parelcouscous en ‘nduja

    • Bericht gepubliceerd op:december 22, 2024
    • Berichtcategorie:Diner/Kerst/Recepten

    Zijdezachte parelcouscous, op smaak gebracht met frisse citroen en sappige tomaat, vormt de perfecte basis voor de ster van het gerecht: prachtig goudbruin gebakken coquilles. Dit alles wordt vergezeld door…

    Lees verderCoquilles met parelcouscous en ‘nduja
    Orzotto met spinaziepesto
    Processed with VSCO with a6 preset

    Orzotto met spinaziepesto

    • Bericht gepubliceerd op:september 13, 2023
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    Eén van mijn favorieten (en van velen van jullie). Een gerechtje dat trouwens tot stand kwam door een gebrek aan risottorijst, en ik dus maar even creatief een alternatief moest…

    Lees verderOrzotto met spinaziepesto
    Rigatoni met chorizo en burrata

    Rigatoni met chorizo en burrata

    • Bericht gepubliceerd op:september 13, 2023
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    De zomer is misschien wel bijna achter de rug, toch waan ik mij graag nog even in het mooie Italië met deze heerlijke pasta. Eenvoudig, snel klaar en vooral mega…

    Lees verderRigatoni met chorizo en burrata
    Roodbaarsfilet met tomaten-linzensalade en groene asperges

    Roodbaarsfilet met tomaten-linzensalade en groene asperges

    • Bericht gepubliceerd op:juli 16, 2023
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    Eentje dat ik gisteren toevallig heel random op tafel toverde, en zo hard in de smaak viel! Wat heb je nodig voor twee personen? Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 30 minuten…

    Lees verderRoodbaarsfilet met tomaten-linzensalade en groene asperges
    Tomaten tarte tatin x Crisp

    Tomaten tarte tatin x Crisp

    • Bericht gepubliceerd op:juli 16, 2023
    • Berichtcategorie:Diner/Lunch/Recepten

    Mijn weekje eten met Crisp! Nadat ik de afgelopen maanden Crisp enkele keren zag passeren bij mede-foodies, moet ik toegeven dat ik toch ook heel erg benieuwd was naar deze online supermarkt.…

    Lees verderTomaten tarte tatin x Crisp
    Verrassende visburger met curry en mango

    Verrassende visburger met curry en mango

    • Bericht gepubliceerd op:oktober 4, 2022
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    Vorige week (26 oktober tot en met 2 oktober) was het de Bewuste Visweek, een initiatief van het Aquaculture Stewardship Council (ASC) en het Marine Stewardship Council (MSC). Tijdens deze week…

    Lees verderVerrassende visburger met curry en mango
    Sticky Aubergine met curry yoghurt

    Sticky Aubergine met curry yoghurt

    • Bericht gepubliceerd op:mei 13, 2022
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten/Tussendoortjes

    Dat ik een grote fan ben van Mill & Mortar is niet langer een geheim. Ik gebruik hun kruiden op dagelijkse basis en verwerkte ze al meermaals in enkele toppertjes…

    Lees verderSticky Aubergine met curry yoghurt
    Salade van bloemkool, zoete aardappel en halloumi

    Salade van bloemkool, zoete aardappel en halloumi

    • Bericht gepubliceerd op:februari 22, 2022
    • Berichtcategorie:Diner/Lunch/Recepten

    Nooit teveel potjes! Al denkt Jonas vaak van wel. Zeker op momenten dat de potjeskast (ja, wij zijn zo een huishouden met een kast vol potjes) quasi op instorten staat.…

    Lees verderSalade van bloemkool, zoete aardappel en halloumi
    Herfstsalade met gevulde gehaktballetjes

    Herfstsalade met gevulde gehaktballetjes

    • Bericht gepubliceerd op:oktober 29, 2021
    • Berichtcategorie:Diner/Recepten

    Wanneer de herfst in het land is, heb ik voornamelijk goesting in twee dingen: gezelligheid (lees: kaarsen overal, lekker eten en lange herfstwandelingen) én pompoen! Laat dit dan toch wel…

    Lees verderHerfstsalade met gevulde gehaktballetjes
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • …
    • 8
    • Naar volgende pagina
    Weekendje weg met ons drie in een knusse cabin aan Weekendje weg met ons drie in een knusse cabin aan het water. Niets moet, enkel genieten 🧡

& de boodschappen? Die deed ik op voorhand mega easy via @delhaizebelgium, zodat we cht konden genieten van onze quality time!

Kleine tip voor wie ook zo’n tripje plant (of gewoon wat gemak zoekt in de drukte): met de code HELEN krijg je €10 korting bij een bestelling vanaf €70. Geldig tot 31/08 via de Delhaize app!

#delhaize#delivery#mydelhaize #app#weekendweg#fresh#groceryshopping
#gezinsmomentjes #helenkookt
    Zwoele temperaturen, goed gezelschap & heerlijke b Zwoele temperaturen, goed gezelschap & heerlijke bbq gerechtjes zoals mini flatbread pizza’s & gebakken zalmfilet met groene groentjes bereid op mijn gietijzeren bbq pannen van @lecreusetbelux 😍 Meer heb je niet nodige voor een geslaagde zomeravond, toch?

#LeCreusetBBQ #BBQoutdoorcollection #SummerGrillVibes #HelenKookt - A D
    Helloooo heatwave 🥵 Tijd dus om niet te lang in Helloooo heatwave 🥵 Tijd dus om niet te lang in de keuken te staan, maar wél achter de bbq! 

3 nieuwe sausjes van @devos.lemmens, 3 heerlijke bbq gerechtjes om mee te combineren 💛🌞

1. Gevulde puntpaprika met parelcouscous, rode ui, feta en parmezaanse kaas. Even roosteren op de bbq tot de kaas gesmolten is en afwerken met harissa mayo en verse munt 🌿
2. Mangosalade met scampi en chili, rode ui, komkommer en avocado. Op smaak gebracht met wat frisse limoen en peterselie en afgewerkt met de chili lime mayo 🌶️
3. Ribbekes met sweet chili, koolsalade en geroosterde mais 🌽 

Enjoy!! 

A d - #devoslemmens#bbqseason#foodie#helenkookt
    weekend getaway in the woods 🤍🌿 & voor iede weekend getaway in the woods 🤍🌿

& voor iedereen die het vroeg, we verbleven @stay_ici_ aan het water in Beaumont! 

- uitgenodigd

    Samenwerken?

    info@helenkookt.be
    • © 2020, Helen Kookt
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring
    • Realisatie Studio Solveig