Bloedsinaasappel Mocktail

Bloedsinaasappel Mocktail

Met Dry January achter de rug en Tournée Minérale voor de deur leek het mij de ideale moment om nog eens een nieuwe mocktail in elkaar te flansen! Bloedsinaasappel in combinatie met rozemarijn, een heerlijk friszoete vrucht die gecombineerd wordt met het kruidige van de rozemarijn. 

Santé! 

 

ingredienten

  • 300 ml bloedsinaasappelsap (sap van 4 bloedsinaasappels) 
  • 100 ml citroensap
  • 200 ml water
  • 2 el honing of agavesiroop
  • 500 ml bruiswater OF tonic (als je het wat zoeter wil)
  • 2 takjes rozemarijn + afwerking 
  • Ijsblokjes

Bereiding

  • Meng de honing of agave met het water. Voeg de rozemarijn toe. Laat even (+/- 5min) koken op een gematigd vuur tot de honing volledig is opgelost. Zet opzij en laat afkoelen in de koelkast. 
  • Pers de bloedsinaasappels. Meng het citroensap met het bloedsinaasappelsap en met het honingwater.
  • Voeg ten slotte het bruiswater of tonic toe. Zet koud. 
  • Serveer met enkele schijfjes bloedsinaasappel, een takje rozemarijn en ijsblokjes. 
  • Santé! 
Uitgetest? Laat het dan weten via de hashtag #HELENKOOKT!

Geef een reactie