Je bekijkt nu Campingaz BBQ time

Campingaz BBQ time

Zoals jullie wel weten verjaar ik tijdens de examens, dus elk jaar opnieuw gaat mijn verjaardag stilletjes voorbij. Iets wat een ware hel is voor iemand die graag verjaart en feestjes geeft haha! Daarom gaf ik dit jaar wel liefst twee feestjes; eentje in Leuven en eentje thuis. De vorige keer mocht ik de leuke Pizza oven van Aldi uittesten voor mijn verjaardag, deze keer was de nieuwe Campingaz Master 3 series Classic LXS aan de beurt (lucky me)!

Toch had ik een lichte paniek want ik ben echt echt heel slecht in bbq’en. Op de een of andere manier krijg ik nooit mijn bbq warm en mislukt alles een beetje. Toen ik echter hoorde dat ik een Campingaz mocht uittesten was ik wel opgelucht, want ja, de naam zegt het zelf al, het is op gas. 

Wat krijg je dus allemaal:
 
  • Krachtige RVS buisbranders voor een gelijkmatige hitteverdeling en schitterende resultaten
  • Verbeterd Campingaz InstaClean®-systeem voor nog eenvoudiger reinigen
  • 10-jarige garantie op het RVS deksel en de RVS branders
  • Instastart®-ontsteking en verlichte bedieningsknoppen die ook in het donker eenvoudig te gebruiken zijn
  • RVS dubbelwandig deksel voor een elegant design
  • Sterke zijtafels die tot 50 kg kunnen dragen op de LXS-modellen
  • Zwenkwielen met remmen voor een vlotte beweeglijkheid en goede stabiliteit
  • Krasvrije en duurzame coating op de zijtafels en andere onderdelen voor een langere levensduur en luxe uitstraling.

1.  Even Temp® Technology: Een gelijkmatige spreiding van deze temperatuur over het gehele kookoppervlak is erg belangrijk – niets is vervelender dan voedsel dat voor de helft gegaard is terwijl de andere helft nog rauw is. Met behulp van de bedieningsknoppen kan de kok bepalen welk gedeelte van de barbecue maximaal verhit wordt en welk gedeelte wat minder.

2. Culinary Modulars: Je kan zoveel verschillende dingen klaarmaken op de bbq. Serveer eens een verse pizza, of geniet van een heerlijke paella uit een Spaanse paellapan. Als je gek bent op Aziatische roerbakgerechten, gebruik dan de wok tijdens je volgende barbecue. De opties zijn eindeloos!

3. InstaStart®-ontsteking: Deze speciale elektronische ontsteking is een handig druk-en-draaisysteem met vonk. Je moet enkel de knop indrukken en draaien om de barbecue aan te steken. Conclusie: ik ben fan! Het ging super snel en vooral zoooo gemakkelijk. Het gas aansluiten was nog het moeilijkste voor mij haha. Dus ik zou deze bbq sowieso aanraden aan vrienden en familie!

Geef een reactie