Je bekijkt nu Glamping met TablooMargot x KitchenAid

Glamping met TablooMargot x KitchenAid

Genieten met een grote ‘G’. Van de natuur, van het lekkere eten en van elkaar. Enkele weken geleden gingen Jonas en ik glampen in eigen land, meer bepaald in een weide bij het Kasteel van Humbeek in Grimbergen. Zelfs zonder stromend water en elektriciteit toverde ik enkele lekkere dingen op tafel dankzij de nieuwe Cordless collectie van KitchenAid. Eventjes opladen voor vertrek en je bent ready to go! 

Glamping in eigen land 

Margot, een madam om ‘U’ tegen te zetten, organiseerde met haar bedrijf “Tabloo Margot” al heel wat Pinterest-waardige trouwfeesten, bedrijfsfeesten, events en intieme momentjes. In 2020 kwam zij op het idee om stijlvol ingerichte tenten te plaatsen in de tuinen van haar klanten, een soort van “verlof in eigen hof“. Toch merkte ze dat iedereen nood heeft om er af en toe echt even tussenuit te kunnen zijn, dus werd Glamping op locatie geboren. Op het prachtige domein van het Gravenkasteel staat er één tent en je kan dus in alle privacy genieten van de natuur en van elkaar. Deze locatie is volledig off-grid, er is geen elektriciteit of stromend water. 

Je wordt letterlijk wakker met het geluid van kikkers of van de boer die iets verderop in zijn wei aan het werken is. Met een kopje koffie in de hand zie je – als je wat geluk hebt – de reeën door het veld springen en geniet je van een mooie zonsopgang in alle rust en stilte. Als klap op de vuurpijl is er ook een houten hottub om gezellig met z’n twee in te relaxen.

Toegegeven, het was een heel avontuur om ’s avonds het toilet te vinden zonder licht, en ik heb onderweg enkele naaktslakken moeten ontwijken, maar het was 100% de moeite. Jonas en ik zijn zelf niet de meest avontuurlijke mensen (al maak ik mezelf dat graag wijs), maar toch hebben wij heel erg genoten van deze unieke ervaring in alle rust. Pizza’s bakken in een outdooroven, eitjes en bakken op een open vuur en daarna nog gezellig even rond het vuur blijven zitten. Dikke aanrader! 

Voor alle informatie (prijs, opties,..) en beschikbaarheden neem je best even contact op met Margot zelf! 

KitchenAid Cordless Collectie 

De nieuwe KitchenAid Cordless Collectie kwam dan ook heel erg van pas, want zonder elektriciteit en stopcontacten moest ik toch een beetje creatief te werk gaan om enkele lekkere gerechtjes op tafel te kunnen toveren. De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt optimale gebruiksduur en prestaties, en is in 2 uur volledig opgeladen. Een batterijlampje geeft aan wanneer het tijd is om op te laden, dus laad je toestellen even op voor vertrek en je kan verder met een gerust hart dingen in elkaar flansen ter plekke. Super handig dus voor de fervente kampeerders onder ons! 

Ik gebruikte deze drie toestellen: 

  1. Draadloze handmixer met 7 snelheden

  2. Draadloze staafmixer

  3. Draadloze hakmolen 1,19l

Toen ik deze toestellen gebruikte, realiseerde ik me dat de standaard staafmixer en handmixer echt een pak handiger in gebruik zijn door het verwijderen van de elektriciteitssnoeren. Want geef toe, we hebben allemaal wel eens met onze kabels in de saus gehangen of in het deeg van onze taart. Ik ben dus zeker en vast een dikke fan! 

Alle informatie over de nieuwe KitchenAid Cordless Collectie kan je vinden op hun website of Instagram

Bedankt nogmaals aan KitchenAid en Tabloo Margot voor deze hele fijne en unieke ervaring! 

Geef een reactie