Toast Champignons met huisgemaakte kruidenboter
Toast Champignon, een echte Vlaamse klassieker die je in elke dorpsbrasserie wel op de kaart kan terugvinden naast de Croque Madame en Omelet natuur. Afgelopen weekend bracht dan ook een…
Toast Champignon, een echte Vlaamse klassieker die je in elke dorpsbrasserie wel op de kaart kan terugvinden naast de Croque Madame en Omelet natuur. Afgelopen weekend bracht dan ook een…
Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 30 minuten ingredienten 2 pistoletss 1 el olijfolie 1 el pesto naar keuze 120 g zongedroogde tomaatjes (1 potje) 100 g brie Peper en zout Tijm,…
Binnen een dikke week is het zover, mijn lief en ik gaan verhuizen naar ons eigen stekje want we hebben iets gekocht! Toegegeven, niet alleen is het allemaal super spannend,…
Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 20 minuten ingredienten 2 courgettes 3 el olijfolie 150 g maïs (1 blikje) Peper en zout Handvol rucola 150 g kerstomaatjes 1 el balsamicoazijn 100 g…
Dit jaar mag ik mij officieel Boursin-ambassadrice noemen! Niet dat dit een opgave gaat worden, want zoals velen van jullie is Boursin al jaar en dag een vaste waarde in…
Het is weer zo'n week waar je honderd dingen moet zien klaar te spelen, op heel korte tijd. Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige stress (lees: traantjes en paniek…
Vrolijk Pasen iedereen! De afgelopen dagen deelde ik enkele van mijn favoriete paasreceptjes van dit jaar, denk maar aan: zachte chocoladetaart, gezonde eiersla, citroen-maanzaadmuffins, mimosa's, krokante granola, omelet met asperges,…
Waar is de tijd dat iedereen cornflakes met melk at? Als kind was ik verzot op de cocopops en ging ik net zoals in de reclame luisteren of ik de…
Er is iets aan citroenen wat mij een instant lente en zomergevoel geeft. Is het de kleur, de geur of de friszure smaak? Geen idee! Maar het lijkt mij alleszins…
Mornings are for Mimosa's, en zeker op Pasen! Als je een Paasbrunch in het vooruitzicht hebt, imponeer dan je bubbel zeker met de klassieker onder klassiekers: Mimosa's! Makkelijker dan dit…