Gegrilde groene asperges met krokante prosciutto

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 25 minuten ingredienten 350 g groene asperges 250 g gekleurde kerstomaatjes 1 bol burrata 4 sneden parmaham 1 el honing Olijfolie + truffelolie (afwerking) Peper en…

Lees verder Gegrilde groene asperges met krokante prosciutto
Gebrande witte asperges met garnaal en ei
Processed with VSCO with c1 preset

Gebrande witte asperges met garnaal en ei

  • Berichtcategorie:Diner / Recepten

Het was gisterenavond zo weer een avond dat ik heel wat random ingrediënten in mijn koelkast zag liggen, maar niet direct een plan klaar had. Op die momenten neem ik…

Lees verder Gebrande witte asperges met garnaal en ei

Poke bowl met krokante vis

Aardappelpuree, spinazie en fish sticks. Een klassieker die gedurende mijn kindertijd regelmatig op tafel verscheen. Helaas werd de liefde voor fish sticks op de een of andere manier opgeborgen van…

Lees verder Poke bowl met krokante vis

Pannenkoekjes met framboos en kokos

Moederdag, misschien gaan de Antwerpenaren onder ons nu volop aan het fronsen zijn want we nog niet eens augustus. Maar hier over't water vieren wij Moederdag steevast in Mei. Het…

Lees verder Pannenkoekjes met framboos en kokos

Chocolade smoothie Bowl

Een smoothie bowl met chocolade en pindakaas, super lekker en vooral héél eenvoudig. Ideaal wanneer je eens zin hebt in chocolade 's morgens en het gevoel wil krijgen dat precies…

Lees verder Chocolade smoothie Bowl

Plukpistolets

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 30 minuten ingredienten 2 pistoletss 1 el olijfolie 1 el pesto naar keuze 120 g zongedroogde tomaatjes (1 potje) 100 g brie Peper en zout Tijm,…

Lees verder Plukpistolets