Sticky Aubergine met curry yoghurt
Dat ik een grote fan ben van Mill & Mortar is niet langer een geheim. Ik gebruik hun kruiden op dagelijkse basis en verwerkte ze al meermaals in enkele toppertjes…
Dat ik een grote fan ben van Mill & Mortar is niet langer een geheim. Ik gebruik hun kruiden op dagelijkse basis en verwerkte ze al meermaals in enkele toppertjes…
Pasen staat weer voor de deur, en dat betekent niet alleen paaseieren rapen, maar ook gezellig brunchen! Dit jaar mocht ik samen met Danerolles een superfijne workshop geven voor enkele…
Ode aan de Oostendse Garnaalkroket; dat is de titel van deze blogpost (die ook al even op zich liet wachten). Vorig jaar was ik namelijk enkele keren te gast in…
Nooit teveel potjes! Al denkt Jonas vaak van wel. Zeker op momenten dat de potjeskast (ja, wij zijn zo een huishouden met een kast vol potjes) quasi op instorten staat.…
De periode tussen Kerst en Nieuw is (hopelijk) voor velen een periode van zalig nietsdoen, chillen in de zetel en genieten van de overschotjes van Kerst. Ik nam de afgelopen…
Zijn er nog bladerdeeghapjes? Een vraag die volgende week sowieso de revue zal passeren (samen met zijn er nog kroketten). Awel ja, deze heerlijke videetjes met Boursin en spek bijvoorbeeld.…
Het is koud, heel koud. En om de een of andere reden was ik hier totaal nog niet klaar voor. Ik heb voortdurend zin om in de zetel films te…
Wanneer de herfst in het land is, heb ik voornamelijk goesting in twee dingen: gezelligheid (lees: kaarsen overal, lekker eten en lange herfstwandelingen) én pompoen! Laat dit dan toch wel…
Ken je zo van die avonden waar je zin hebt in duizend en één verschillende dingen, maar je eigenlijk geen knopen wil doorhakken? Wel, ze zeggen altijd: kiezen is verliezen!…
Eentje uit de oude doos, maar daarom niet minder lekker! Aantal stuks: +/- 12 Bereidingstijd: 20 minuten ingredienten 2 bananen 2 eieren 6 el bloem 4 el plantaardig alternatief voor…