Whipped feta met aubergine
Glaasje wijn, beetje brood, goeie muziek en dit gerechtje om te delen. Meer heb je niet nodig, dus meer bla bla zal ik ook niet verkopen. Geniet ervan! Aantal personen:…
Glaasje wijn, beetje brood, goeie muziek en dit gerechtje om te delen. Meer heb je niet nodig, dus meer bla bla zal ik ook niet verkopen. Geniet ervan! Aantal personen:…
Kaas, kaas en ja, nog eens kaas. Dat waren eigenlijk de voornaamste ingrediënten die ik in mijn koelkast vond. Oh ja, en nog een verloren pakje spekblokjes. Meer heb je…
Een paar verloren vijgen, enkele sneden notenbrood in mijn diepvries, wat takjes tijm van op mijn terras en vooral heel veel kaas. Dat was de inhoud van mijn koelkast afgelopen…
Een tijdje geleden kreeg ik een leuk mailtje over #WorldPaellaDay. Op maandag 20 september viert Valencia namelijk de Dag van Paella (kan het nog Spaanser?), en dit jaar wordt tevens…
Bakken. Een kunst die helaas niet echt aan mij besteed is. Wijntjes drinken daarentegen, gaat gelukkig net iets vlotter. Toen Bordeaux Wijnen mij vroeg om hun heerlijk zoete en fruitige…
Ik ben nu exact twee weekjes terug van een zalige, en vooral zeer verrassende reis door Frankrijk. Door Corona waren Jonas en ik genoodzaakt om het deze zomer iets dichter…
Twee weken geleden stond ik in de Flair!! Ja, ik ben uiteraard mega enthousiast want ik heb doorheen de jaren al enkele leuke dingen mogen doen voor Flair. Ik ben…
Genieten met een grote 'G'. Van de natuur, van het lekkere eten en van elkaar. Enkele weken geleden gingen Jonas en ik glampen in eigen land, meer bepaald in een…
Ik kan dit niet echt een volwaardig recept noemen, gewoon omdat het zo zo zo eenvoudig is. Maar op warme zomerdagen (er zijn er toch enkele geweest hé) kan ik…
Waar is de zomer naartoe? Een vraag die wij ons collectief stellen. Volgens de weermannen zal de zomer dit jaar niet meer 100% tevoorschijn komen, dus brengen we de zon…