Je bekijkt nu Helen’s Pizza Party met Aldi

Helen’s Pizza Party met Aldi

Voor mijn 24e verjaardag, én het einde van het leven als student in Leuven, besloot ik om deze week een Pizza Party te organiseren voor mijn vrienden hier. Heel toevallig ontving ik die week de nieuwe Pizzaoven van Aldi! De winkelketen staat bekend om zijn echte zomer musthaves die elk jaar leuker en meer aanlokkelijk lijken, dit jaar: een op briketten of houtskool gestookte pizza-oven voor in je tuin.  Hoe cool is dat? Als een echte foodie was ik dan ook direct verkocht, en geef toe, voor 99,99 EUR valt dat toch echt nog goed mee. Niet alleen pizza’s, maar alles wat normaal in de oven gaat kan op deze barbecue klaargemaakt worden.

En wat vond ik er van? De eerste stap is de oven ineen zetten, hij wordt namelijk geleverd in een grote kartonnen doos van 28kg. Ikea-gewijs moet je de oven dan in elkaar krijgen. 

Opgelet, er is geen schroevendraaier bij dus die voorzie je best eventjes zelf. Eens je de vijzen allemaal sorteert per soort, is het niet moeilijk om de oven te installeren. De stukken worden allemaal genummerd, waardoor de puzzel makkelijk op te lossen is. De oven is gemaakt van geëmailleerd staal en staat op wielen, zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Ook heeft hij een temperatuurmeter en kun je tot op de graad precies je pizza’s afbakken.  

De oven warm krijgen was voor ons een ander paar mouwen. Ik ben zelf geen goeie BBQ’er, laat staan dat ik een vuurtje kan aankrijgen. Dus ik moet toegeven, het was een struggle om alles direct op te warmen. Van zodra je dat onder de knie hebt, is oven echt een leuke aanrader voor in de tuin. Hij is handig in gebruik, compact en tevens makkelijk uiteen te halen. Conclusie: ik ben fan! Vanaf 18 mei beschikbaar bij Aldi.

Geef een reactie