Je bekijkt nu De ultieme Paasbrunch met Maison Du Monde

De ultieme Paasbrunch met Maison Du Monde

Vrolijk Pasen iedereen! De afgelopen dagen deelde ik enkele van mijn favoriete paasreceptjes van dit jaar, denk maar aan: zachte chocoladetaart, gezonde eiersla, citroen-maanzaadmuffins, mimosa’s, krokante granola, omelet met asperges, plaattaart met Boursin en zalm, etc., maar een leuke tafelsetting is uiteraard ook heel belangrijk! 

Wat Pasen zo’n fijne feestdag maakt, zijn de talloze manieren waarop je het kan vieren. Als je gelovig bent, is er de Paasmis. Als je een gezin hebt, dan ga je traditiegetrouw paaseieren zoeken. Maar een van de beste onderdelen van Pasen is misschien wel de paasbrunch! Met leuke decoratie, zachte lentekleuren en wat verse bloemen kan je een simpele tafel helemaal opfleuren tot een échte paastafel. Samen met Maison Du Monde koos ik enkele van mijn favoriete stuks en stelde ik mijn paastafel samen. 

 

Of je nu een traditionele paasbrunch serveert of een diner organiseert – compleet met voorgerechten, hoofdgerecht en nagerechten – voor de mensen die je na aan het hart liggen, je paasfeest zal naar een hoger niveau worden getild met een prachtig versierde tafel. Wat je stijl of smaak ook is, deze leuke basics kan je later op het jaar ook nog zeker gebruiken (alé, de eitjes en konijntjes misschien niet haha). 

 
Wat heb ik allemaal gebruikt? Je ziet het door op het woord te klikken ;-).  

 

Borden 

Bestek en glazen

 
 

Decoratie

 
 
Geniet van jullie Paasweekend!
 
 
 

Geef een reactie