Cafematic

ANTWERPEN

Cafématic, vlakbij de Nationalestraat en de Kammenstraat, was onze gezellig uitvalsbasis deze namiddag. Na een bezoekje aan de nieuwe Stad Leest aan de Oudaan kwamen we dit leuke plekje heel toevallig tegen. Ik kende het zaakje al eventjes van naam, maar was er nog nooit langs geweest. Zonde, want zo gezellig!

 

SFEER + INTERIEUR

Midden in het centrum van de stad, in het Vleminckveld, vind je dit leuke plekje. Een ideale tussenstop van een drukke namiddag winkelen, zeker als je in de buurt van de Kammenstraat, Nationalestraat of Wilde Zee bent.

De zaak is niet al te groot, maar vooral leuk ingericht: klein, mega gezellig en lekker old school en eclectisch. Met de warme temperaturen van de komende dagen is het grote terras een extra pluspunt.

KOFFIE EN GEBAK

Met een latte machiatto (mét havermelk, extra punten haha), een frisse Duvel voor Jonas en een heerlijk stukje carrot cake kregen we een instant-zomergevoel en dat gewoon in het centrum van de Stad.

De kaart bestaat enerzijds uit heerlijke salades en zuurdesemboterhammen en anderzijds uit verrassende koffies zoals chai latte en spiced cappuccino. Niet getreurd, een klassieke koffie of een frisse pint staan hier ook gewoon op de kaart. Daarnaast kan je hier ook genieten van hun huisgemaakte lekkernijen zoals cinnamon buns, carrot cake, brownies en koekjes. Overal lees ik hoe goed het bananenbrood wel niet is, dus volgende keer staat dat zeker op het menu!

Geef een reactie